Atnaujintas Prieš 2 sav.
Engwe Elektrinis dviratis
Gauk paskolos pasiūlymus automobiliui iš 20 bankų ir kreditorių.

UAB „Lenders“ atstovauja virš 20 vartojimo kredito davėjų ir veikia kaip priklausomas jų tarpininkas.

Engwe Elektrinis dviratis
Engwe Elektrinis dviratis
Engwe Elektrinis dviratis
Engwe Elektrinis dviratis
+10
Engwe Elektrinis dviratis
1 599 €

Engwe Elektrinis dviratis

1 599 €
+370 664 90111
Naujas
Naudotas/Naujas
Naujas
Tipas
Elektrinis dviratis
Gamintojas
Engwe
Modelis
ENGWE P275 ST

Komentarai

Xscooters.lt - jūsų patikimas partneris elektrinių dviračių ir paspirtukų remonte bei pardavime! Mūsų komanda yra pasiryžusi suteikti jums aukščiausios kokybės paslaugas, remdamasi ilgamete patirtimi ir profesionalumu. Mes remontuojame ir prižiūrime jūsų įrenginius su meile ir atsidavimu, kad galėtumėte mėgautis nerūpestingais važiavimais. Be to, mes siūlome platų elektrinių dviračių ir paspirtukų asortimentą, kuris atitinka įvairius poreikius ir biudžetus. Susisiekite su mumis šiandien ir atraskite, kaip mes galime padėti jums vėl mėgautis elektrinio dviračio ar paspirtuko važiavimais!
+37066490111
Pajėgus Elektrinis Dviratis ENGWE P275 ST: Optimalus Pasirinkimas Jūsų Kelionėms

Ar ieškote efektyvaus, patogaus ir patikimo transporto sprendimo mieste ir už jo ribų? ENGWE P275 ST elektrinis dviratis yra tai, ko jums reikia. Su savo galingu 250 W (70 Nm) bešepetėliniu varikliu jis ne tik suteikia jums greitį iki 25 km/h, bet taip pat užtikrina stabilumą ir saugumą net ir didelėms apkrovoms.

Vieno įkrovimo metu su SAMSUNG 19.2Ah 36V talpos baterija galėsite pasiekti įspūdingą 260 km atstumą, suteikdami jums nepriklausomybę ir laisvę keliauti be rūpesčių dėl krovimosi. Be to, ši baterija yra lengvai išimama, leidžianti ją krovėjui atskirai nuo dviračio.

ENGWE P275 ST taip pat pasižymi tvirtu, tačiau lengvu 6061 aliuminio rėmu, kuris yra itin patvarus ir atsparus ilgalaikiam naudojimui. Hidrauliniai diskiniai stabdžiai užtikrina stabilumą ir saugumą net esant dideliam krūviui, o SHIMANO 9 bėgių - pavarų sistema suteikia lankstumą ir komfortą kelionėms bet kokiu terenu.

Siekdami optimalaus kelionių patirties mieste ir už jo ribų, pasirinkite ENGWE P275 ST elektrinį dviratį - jūsų patogumui, saugumui ir efektyvumui.
https://shop.xscooters.lt/produktas/engwe-p275-st

Kaina

1 599 €

Pardavėjo kontaktai

Pardavėjas nepatvirtino tapatybės
+370 664 90111
Vilnius, Lietuva
Atnaujintas: Prieš 2 sav.
Įdėtas: 2024-04-29
Skelbimo ID: 0953632

Rekomenduojami skelbimai

Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti